Na heel veel dagen en weken aftellen was het zondag 8 augustus eindelijk zover, Verona kwam bij ons wonen! Bea en Manouk hadden de lange reis vanuit Limburg gemaakt om twee andere kittens en Verona (op dat moment nog Sari) naar het hoge noorden te brengen. Gelukkig werkte het weer mee zodat we de eerste introductie buiten konden doen, een beetje meer ruimte is bij zoiets wel zo prettig. Zaina deed zoals verwacht niet moeilijk, Noor keek op een afstandje toe, Kallima lag ergens in een mandje en Didi had ik bewust binnen gelaten omdat ik geen idee had hoe ze op de kleine wijsneus zou reageren. Het was voor haar sowieso voor het eerst dat er een nieuw poesje bij kwam en vanwege haar zwangerschap zou ze ook wat anders kunnen reageren. Ze had haar al snel in de gaten en zat rustig en met enige verbazing van achter het raam te kijken….’wat is hier de bedoeling van’….


Na een uurtje namen Bea en Manouk afscheid van de kleine meid en werd het tijd voor een beetje rust. Ik nam haar mee naar de slaapkamer waar ze meteen gezelschap van Zaina kreeg, geheel zoals verwacht ;-). Geweldig hoe Zaina dat toch weer doet, ze dringt zich niet op maar is in de buurt en gaat zich rustig wassen enzo…ze is er eigenlijk niet, maar toch wel….

De supersociale Zaina

Ga maar slapen meisje, het was een lange dag


De volgende dagen stonden in het teken van verdere introductie, gewenning, en haar nieuwe omgeving leren kennen.

Noortje vindt het al snel prima. Ze is niet meer zo speels met haar zeven jaar, een functie als rustige gezelschapsdame ligt haar nu beter

Er waren ook nog onze drie honden om kennis mee te maken. Van huis uit kent ze die dus dat scheelt. De eerste keren was het nog wel even schrikken en een hoge rug maar al gauw won de nieuwsgierigheid het. Cheetah, die buiten ontploft als ze een kat ziet, reageerde het best van allemaal…even neusje doen ter kennismaking…’jij hoort er nu ook bij kennelijk, prima’… en ze ging over tot de orde van de dag. Ze vindt haar erg leuk, net zoals de kittens afgelopen jaar.

Cheetah de eerste keer aan de lijn voor de zekerheid, maar dat bleek al snel niet meer nodig

Ook buiten was er het nodige te ontdekken.

De wigwams werden meteen goedgekeurd

Jammer genoeg laat het weer het nog steeds vaak afweten, maar dan is er binnen altijd wel weer iets interessants te bekijken

En iets om mee te spelen is er altijd

Het is een schatje, en zóóó knuffelig naar ons ❤

We zijn heel blij met de mooie kleine meid en hopen dat ze het hier naar haar zin gaat krijgen. We zijn benieuwd hoe ze uit gaat groeien het komende jaar.