Fealynn

 

p1170215-2

Sorrel zilver Somali, gesteriliseerd
Sorrel silver Somali female, neutered

Fealynn is ons veelvraatje, geboren op 12 mei 2016 bij cattery Mojoko’s in Drachten. Met haar komst ging een lang gekoesterde wens in vervulling; een nakomeling van onze eerste en zo bijzondere Somalipoes Yara; Fealynn is een achter- achterkleinkind van haar.We zijn ontzettend blij dat zij bij ons mocht komen wonen.

Stamboom in EROS:
https://biotaxis.fr/eros/myped.php?code=526869&lang=fr

Fealynn is een dametje dat weet wat ze wil en graag overal bij is. Daarnaast is ze ook een lief en heel tevreden poesje. Af en toe doet ze wat minder aardig naar de wildkleurtjes Kallima en Chanoa maar ze is goed met Zaina en dikke vriendjes met Noor, die twee zorgen soms voor aardig wat reuring in de tent, gezellig  :-).

In 2018 heeft Fealynn een prachtige vijfling gekregen. Het enige poesje hiervan, Didi, is bij ons gebleven. In 2019 kreeg ze een tweede nestje, een drieling dit keer.

Jammer genoeg vond ze het niet zo fijn dat dochter Didi bleef, en ook de relatie met Kallima verbeterde niet. Vanwege een darmparasiet moest ze een maandje of twee apart gehouden worden en toen merkten we dat dit haar eigenlijk erg goed deed. Ze was meer ontspannen en heel knuffelig naar ons. Dit heeft ons doen besluiten om voor haar een fijn en rustig plekje te zoeken, zonder andere katten. Begin 2020 is Fealynn verhuisd naar Willy in Utrecht.

Het ga je goed lieverd ❤ .

Testen Fealynn:
Patella luxatie: links vrij, rechts vrij
PRA rdAc en Rdy oogspiegeltest: vrij
PRA rdAc gentest: via ouders vrij
PKDef gentest: via ouders vrij
Bloedgroep: via ouders N/N of N/b

FeLV en FIV, via bloedafname: negatief
Giardia en Tritrichomonas Foetus, ontlastingsonderzoek: negatief

 

Deze slideshow vereist JavaScript.