DSC07102 (6)

Inmiddels woont Nouvelle alweer twee maanden bij ons. Het bleek na de eerste weken dat ze moeite had met de hoeveelheid kamers hier, ze werd er erg onrustig van. Hoe meer ruimte hoe beter geldt dus kennelijk niet altijd zonder meer. We hebben haar bewegingsruimte nu beperkt tot een paar kamers en de gang en dat heeft goed effect gehad. De komende tijd gaan we het in een rustig tempo wat verder uitbouwen.

 

DSC06571 (4)

Verdrietiger is het feit dat Chanoa steeds meer moeite met Nouvelle heeft gekregen. Aanvankelijk ging het eigenlijk goed, trok ze zich ook minder terug en kregen we zelfs hoop dat we van herplaatsing konden afzien. Helaas is het toch anders gelopen en moeten we ze nu 100% gescheiden houden, Chanoa tolereert haar niet in dezelfde ruimte. Haar reacties zijn zo fel dat we niet verwachten dat een redelijke relatie nog mogelijk is. Het is een zware beslissing maar we hopen dat we snel een heel fijn huisje voor onze lieverd vinden.

 

DSC07156 (5)

Chanoa’s moeder Kallima is vorige week negen jaar geworden. Het gaat supergoed met haar en ze is nog even speels en dartel als altijd. Aan haar gezichtje begin je wel wat veranderingen te zien die bij het ouder worden horen. Hopelijk mogen we nog minstens negen jaar van haar genieten.

 

DSC07074 (3)

Didi is intussen een half jaar en ook met haar gaat het erg goed. Ze is zo nieuwsgierig, eigenwijs, grappig…..ik geniet erg van haar. Ze ontwikkelt zich ook erg mooi, ben erg benieuwd hoe ze verder uitgroeit het komende jaar.