De herfst gaat langzaam over in de winter, het heeft af en toe al wat gevroren zelfs.

Kallima nam de afgelopen weken als het kon nog wel eens een zonnebad tussen de gevallen blaadjes maar intussen worden de meeste uurtjes binnen doorgebracht.

Mijn eigenlijke bureau heb ik afgelopen week ingeruild voor een oudje van zolder, daar past net een kattenmandje meer op, wel zo gezellig 🙂

In goed overleg is Nouvelle teruggegaan naar haar vorige huis. De lieverd heeft wel een speciaal plekje in ons hart veroverd en dat zal ze ook altijd houden.

Didi is nu wel een leuk speelkameraadje kwijt, maar gelukkig is tante Noortje er, die is meestal ook wel voor een partijtje dollen te vinden.

Met de aankomende feestdagen hebben die twee sowieso hun extra bezigheden

 

Over Chanoa zijn we op zijn minst verbaasd. Ze is er zoveel meer bij de laatste tijd. Ze heeft zelfs weer een keer bij ons geslapen, dat is de laatste drie vier jaar niet meer gebeurd. Een verklaring hebben we er niet voor maar we hopen dat het zo blijft en de regelmatige afweging van herplaatsing de afgelopen twee jaar definitief van de agenda kan.

Over een poosje gaan we ons voorbereiden op hopelijk een tweede nestje van Fealynn. Ze is terug in conditie na haar vorige moederschap. Later deze maand wordt er bloed afgenomen voor een nieuwe felv en fiv test en wordt er ook weer een ontlastingsonderzoek gedaan. Als dat allemaal in orde is mag ze in januari/ februari opnieuw op huwelijksreis.

Voor de momenten dat de hormoontjes voor die tijd opspelen is er gelukkig Donna voor de nodige steun 😉