De nazomer doet aardig zijn best deze week, alsof we al niet genoeg verwend zijn sinds april. September en oktober zijn bij mooi weer mijn favoriete maanden, het licht is zachter en de natuur krijgt de meest prachtige kleuren, ik vind het ieder jaar weer geweldig.

DSC06835 (2)De wilde wingerd in onze tuin springt er deze week echt uit

Een paar weken geleden kregen we een beetje onverwacht een nieuwe huisgenoot; Nouvelle, een wildkleur Somali poesje van op dat moment nog net geen jaar. Ik was niet direct op zoek maar ze kwam op mijn pad en het bleek allemaal goed te passen. En zo geschiede… Dank jullie wel Esther en Marco voor het vertrouwen ❤ . Natuurlijk heeft Nouvelle intussen ook haar eigen pagina op de site. We hopen komende winter/ voorjaar een nestje met haar te kunnen doen. Het zou erg leuk zijn om weer eens wildkleur kittens op te zien groeien.

DSC06559 (4)
Heerlijk in het zonnetje

Wel een itempje was onze afgezette tuin. Nu dachten wij het aardig voor elkaar te hebben en we hebben dan ook nog nooit ontsnappers gehad. Maar ja, ze zijn misschien  te braaf …of te lui 😉 . Nouvelle is echter het typetje super springveer en probeert graag dingen uit, dus we zijn direct begonnen met de boel aan te pakken. De afzetting was 2 meter 20 hoog en zijn we nu met beugels en net aan het ophogen naar 2 meter 50. Verder waren er wat tricky punten zoals een vensterbank en de hondenren, waarop ze zou kunnen afzetten om op het net te komen. Dat is ook aangepast. Al bij al een hele klus maar we hebben het er graag voor over, better safe than sorry. Eind van de maand zal het ongeveer klaar zijn.

DSC06889 (3)
We hopen dat het voldoende is….

 

DSC06401 (2)

Ook binnen werd de afgelopen weken geklust, eindelijk kwam er een andere keuken. De katjes mochten af en toe even meekijken en denken en daar maakten ze uiteraard graag gebruik van!

We hopen nog even van de mooie nazomer te genieten, het zal straks wennen worden voor iedereen na een dik half jaar buiten buiten buiten…