Gisteren zijn we met Fealynn naar de dierenarts geweest voor de geplande röntgenfoto. Het heeft haar niet al te veel stress gegeven maar dat had ik ook niet verwacht. Een paar tellen rustig liggen was voldoende voor twee duidelijke foto’s van de inhoud van haar buikje. Het blijkt een gezellige drukte te zijn, vijf kittens werden er geteld, dat is een behoorlijk nest….

Links liggen twee kleintjes, rechts drie.

Ik vind het wel fijn om bij de bevalling te weten hoeveel kittens er moeten komen. Het echte leuke van zo’n foto is dat het nu al echte individuutjes zijn voor je gevoel. Ik was natuurlijk al met namen bezig, maar er moeten er nog wel een paar bijkomen ;-).

Het begint nu aardig op te schieten, over ongeveer twee weken worden ze verwacht. Vandaag hebben we ook voor het eerst beweging gevoeld, altijd een heel bijzonder moment.

 

Deze foto is van enkele dagen geleden. Fealynn houdt zich bezig met verspreid over de dag kleine porties eten, beetje tutten, beetje luieren….en maar groeien 😉

 

Onder dit speeltoestel is haar favoriete plekje voor een dutje, alleen of met Noortje. Het is de hele week prachtig weer geweest, bijna de dertig graden gehaald zelfs…en dat voor goed halfweg april.

De komende week gaan we het kraamkoffertje in orde maken en nog wat ander voorbereidend werk doen, en dan is het wachten tot het zover is…