Vandaag is Fealynn zes weken zwanger. Haar buik is al zo indrukwekkend dat ik me afvraag waar dit heengaat….Sinds het vorige bericht van negen dagen geleden is ze 400 gram aangekomen, in totaal nu 1 kilo. En ze heeft nog zo’n drie en een halve week te gaan, meestal ook de weken waarin de zwangere het meest aankomt….

P1200915 (2)Een groot verschil in de breedte van haar kontje en haar buik. Noor kijkt toe of ze nog wel door het kattenluik past ;-).  Ben benieuwd of dat over drie weken inderdaad nog lukt eigenlijk…

Een paar dagen geleden hebben we een werpkist aangeschaft. Ik had er nog wel een maar die is te groot voor de slaapkamer waar hij moet komen te staan.

DSC00350 (2)En uiteraard moest de nieuwe aanwinst uitgebreid geïnspecteerd worden ;-). Fealynn zelf had vooralsnog meer interesse in het beloeren van vogeltjes vanaf het speeltoestel op de achtergrond.

DSC00475 (2)Eenmaal op zijn plek wou ze toch ook wel even kijken. Hopelijk vindt ze het wat… Je weet het niet, katten hebben zo hun eigen ideeën…

 

DSC00384 (2)April brengt dit jaar mooie dagen en dus wordt er genoten in de tuin

Brasil 7 jaar

Vandaag vieren Zaina en haar nestgenootjes hun elfde verjaardag, eergisteren was ons B-nestje jarig, zij werden zeven. Deze heerlijke foto kreeg ik van het personeel van Brasil. Dank jullie wel Ronald en Wendy!