Vandaag is het alweer dag 33 van Fealynn’s zwangerschap, daarmee is ze op de helft. Het gaat erg goed met haar. De afgelopen week is ze duidelijk ronder geworden. Aanvankelijk leek ze rechts wat meer uit te dijen dan links maar nu is het meer in evenwicht. Als dat zo blijft wordt het waarschijnlijk een even aantal kittens. Ze is intussen ruim 600 gram aangekomen. Het zou best kunnen dat het een wat groter nest wordt maar eigenlijk is het gissen totdat ze er zijn. Of totdat je een röntgen laat maken 😉 , en dat laat ik 20 april doen.

DSC00205 (2)

Een foto van bovenaf is natuurlijk nooit fraai maar zo kan je het wel het beste zien ;-).

DSC00158 (2)
Ze klautert nog met groot gemak op de speeltoestellen, maar ik denk dat ik de bovenste etage eind van de maand maar even afscherm…

DSC00224 (2)

Eindelijk lijkt het echt lente te worden, en dus mag je dan best een beetje gek doen…

DSC00234 (2)

Volgende week wordt onze grande dame Zaina 11 jaar. Ze is op en top gezond en zit nog altijd prachtig in haar vacht ❤

DSC00075

En deze langpootmug loopt hier intussen alweer een jaar rond. Donna is een fantastisch hondje waar ik veel van geniet. Het wordt nog wel wat met de kittens straks, daar zal ze veel belangstelling voor hebben ;-).