Vandaag is het precies drie weken geleden dat Fealynn en PerSé het heel gezellig hadden. En hoewel het dan nog afwachten is of de bevruchting en innesteling goed verlopen had ik steeds het gevoel dat Fealynn idd zwanger aan het worden was. De laatste dagen is er steeds meer zekerheid gekomen; de tepeltjes zijn wat roder geworden en ze begint aan te komen.

Zwanger zijn kost veel energie. Er wordt nog wat meer geslapen dan anders.

 

Noortje is alvast oefenobject voor het betere waswerk. Ben zo benieuwd hoe zij straks gaat reageren op de kleintjes van haar beste vriendin.

 

Zaina zat een paar dagen in de lappenmand. Ze liep een blaasontsteking op en was daar duidelijk niet lekker van. Het kan zijn dat stress door de veranderingen bij Fealynn hiervan de oorzaak waren, want ook de anderen waren een paar dagen van slag toen Fea terug was van haar avontuurtje. Gelukkig was iedereen weer snel oké en werd de blaasontsteking bij Zaina niet door gruis veroorzaakt. Met een kuurtje metacam was ze snel weer bovenop.

 

Het voorjaar laat helaas nog duidelijk op zich wachten. Een koude oostenwind nodigde afgelopen week niemand uit om lang naar buiten te gaan ;-).

 

Af en toe is er iemand in mijn kamer die denkt ‘dat kan ik ook’….

 

De komende weken zullen we steeds meer zien en merken van de aanstaande kittens. Fealynn gaat  uitdijen en we zullen de kleintjes over een poosje voor het eerst kunnen voelen 🙂

Wordt vervolgd….