Gisteren waren de kleintjes drie weken. Tot afgelopen weekend werd er vooral veel geslapen maar sinds zondag is er steeds meer actie in de kraamhoek. Na een waggelend begin staan ze nu alle drie redelijk stevig op de pootjes en wordt er aardig rondgestapt in de doos die ik intussen heb voorzien van een uitbouw.

DSC01349 (3)En zoals je van jongens kunt verwachten….geef ze een bal en daar gaan ze 😉

DSC01818 (3)Van spelen word je natuurlijk erg vies 😉

DSC01443 (3)
Het blijft een prachtig kleurenpaletje ❤ . Links wildkleurtje Elano, daarnaast het sorrel kereltje Ennio en rechts sorrelzilvertje Egilias.

Hoewel ze nog erg jong zijn is er van de karaktertjes toch al wel iets te zeggen:

DSC01656 (4)
Egilias is het meest extrovert. Hij is nieuwsgierig, vrolijk, lijkt mensen erg leuk te vinden en is een heel charmant kereltje.

DSC01512 (7)
Het wildkleurtje Elano is iets bescheidener. Hij laat zich wel graag knuffelen en ook op schoot pakken.

DSC01559 (5)
Ennio is het meest terughoudend tot nu toe. Hij blijft vaak net wat langer vanuit een hoekje toekijken en heeft dan even wat tijd nodig. Ook oppakken vindt hij nog wat spannend.

Dit weekend verhuizen we de kleine familie van de slaapkamer naar mijn kamer die meer centraal in het huis ligt. Behalve meer speelruimte krijgen ze daar ook meer mee van wat er in huis gebeurt. Passerende hondjes, allerlei nieuwe geluiden, meer aanloop….kortom, de socialisatieperiode begint.

 

Er staan ook enkele nieuwe foto’s op de kittenpagina: https://somalicatteryjumanah.wordpress.com/nestjes/2019-e-nestje/