Vandaag zijn de kittens precies drie maanden. Het blijft ongelooflijk hoe ze in zo’n korte tijd uitgroeien van volledig afhankelijke molletjes van 100 gram tot (bijna) alleskunners van tegen de twee kilo.

Afgelopen week hebben ze hun tweede vaccinatie gehad en is tevens de chip gezet. Dat laatste is nooit een fijn vooruitzicht want zo’n grote naald in een toch nog klein lijfje….Maar ze hebben het allemaal goed doorstaan, enkel Djanni vond het iets minder, maar het werd geen drama gelukkig.

DSC05411 (3)Mama Fealynn moest ook even naar de dierenarts. Door verminderde weerstand vanwege het grote nestje en meerdere krolsheden de laatste tijd had ze een oogvliesontsteking opgelopen. Het zag er lelijk uit. Met twee maal daags oogzalf was het met een weekje gelukkig weer genezen.

En natuurlijk zijn er afgelopen weken weer honderden foto’s gemaakt….

DSC05520 (12)Zo soms krijg je echt een cadeautje. Want ga er maar aan staan, vijf ADHD’tjes die van alles te doen hebben samen op de foto zetten, en dan liefst ook nog met de gezichtjes allemaal naar de camera en een beetje leuk geordend. Mission impossible…ik dacht er niet eens aan ;-).
Maar de camera ligt altijd in de aanslag en toen vier van de vijf al zo mooi op dit speeltoestel zaten/lagen hoefde ik alleen Djanni er nog tussen te zetten en heel hard hopen dat het hele spul niet beweging kwam hierdoor…nog snel even de aandacht trekken en ondertussen heel hard yessss denken!! Heel blij met deze foto!

DSC05528 (8)De lieve sorreltjes Diavolo en Diovanni

 

Ook het grote speelhuis in de tuin mag intussen beklommen worden. Diovanni had zich er zonder bijbehorende trap al opgewerkt dus dan is verder tegenhouden zinloos.

DSC05701 (2)
Zodoende werd de trap weer geïnstalleerd 😉

 

DSC05727 (2)
En kon er weer verkend worden. De bovenste verdieping heb ik nog wel met een stukje gaas afgezet, dat is me echt nog te hoog 😉 .

Een dingetje is niet gelukt de afgelopen maanden, de kittens socialiseren met regen 😉 . Echt, ze hebben geen idee wat dat is. Maar het lijkt erop dat dat op de valreep nog goedkomt.

DSC05741 (3) Ook zonder de kittens is het een zomer om niet snel te vergeten. Gelukkig wordt het na morgen wel een beetje prettiger qua temperatuur en is regen meer dan welkom.

Tot zaterdag zijn ze nog samen, dan gaan Dimitri en Diovanni aan hun nieuwe leven beginnen, Diavolo en Djanni volgen later. Ze zijn er helemaal klaar voor. Allemaal wacht hun een heel liefdevol mandje en ik hoop een heel lang en gelukkig leven.