Nou nou….dit is geen Hollandse zomer meer. Wat een zon, warmte en droogte, en het houdt voorlopig nog niet op. De komende dagen zitten we zelfs dik in de dertig graden.

Voor de kittens is het natuurlijk fantastisch. Dat wil zeggen, buiten de heetste uren van de dag als de ren volop in de zon ligt. Kittens spelen veel en willen niet altijd uit zichzelf stoppen. Oververhitting is levensbedreigend, dus wel oppassen met ze. Tot een uur of half elf en na 19.00 is het echter dagelijks feest tot in de late uurtjes. En wat een energie hebben ze, ze zijn zo maar drie vier uur achter elkaar bezig met van alles en nog wat. De eetlust is navenant…ik heb nog niet eerder zo’n hongerig nest gehad geloof ik, haha.

Het zijn al hele katjes met hun ruim 11 weken, maar ik denk dat ze op de foto groter overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. De gewichtjes liggen inmiddels rond de anderhalve kilo.

DSC05273 (6)Het is moeilijk kiezen uit de tientallen foto’s die ik dagelijks maak ;-). Dit vind ik een van de mooiste van afgelopen zondag, Links Didi en rechts Dimitri.

 

DSC05255 (3)’s Morgens kan er lekker gespeeld worden in de schaduw van het huis.

 

’s Middags is er binnenshuis altijd wel wat te doen of te bekijken:

DSC05263 (2)

 

DSC05099 (2)Een koelkast behoeft nooit uitleg….

 

DSC05058 (3)Maar ook in huis wordt het langzaam warm 😉

 

DSC05259en maak je je beter niet te druk de rest van de middag

 

In de avond kan je dan weer eens kijken wat er zoal in de tuin te doen is:

DSC04934

DSC05332 (5)

 

DSC05285 (6)Donna en de kleintjes hadden elkaar al wel gezien, maar aan een uitgebreide kennismaking was zij nog niet toe. Nu zijn we dat aan het opbouwen en sinds dit moment van zondag is het al weer een stukje vertrouwder voor beide partijen.

 

Inmiddels begint de kittentijd  stilaan te korten. Alle katertjes zijn besproken en de mensen kijken erg naar hun komst uit. Over een paar weekjes is het zover en komt het afscheid met een lach en een traan. Ik denk er nu nog maar niet teveel aan en ga nog drie-vier weken heerlijk van ze genieten.