De bende van de Bergakkers is intussen zes weken. En wat zijn ze weer gegroeid! De gewichtjes waren altijd al goed maar sinds de geleidelijke overgang op vers vlees en natvoer gaan ze helemaal als een speer. Dimitri had gisteravond de kaap van 800 gram  bereikt en Didi is met 669 gram de lichtste van het stel.

 

De Bibi en Carnivoer kvv gaat er in als koek. Ook bij Diavolo intussen, een dikke week na de rest was ook hij om.

 

DSC02956 (3)En lukt het niet om je bordje helemaal leeg te krijgen dan is er altijd een hulpvaardige tante in de buurt. Zaina is sowieso het meest relaxed met de kittens, heerlijk om te zien.

 

Energie hebben ze voor tien. Dit filmpje is alweer van afgelopen maandag….om 23.45…de nachtbrakers. Inmiddels zijn de schotten trouwens weg en hebben ze heel mijn kamer tot hun beschikking.

DSC03143 (3)
Het is sindsdien wel aan te bevelen om achter het bureau een lange broek aan te hebben wegens zich ophijsende kittens 😉 . Vooral Didi is hier meesterlijk in, de katertjes wachten wat vaker op de handlift 😉 .

Gisteren zijn ze ook voor het eerst even naar buiten geweest. We hadden een hoekje bij de terrasdeur van mijn kamer afgezet. Ze waren snel over de drempel, lekker nieuwsgierig zoals het hoort 😉

DSC03230 (4)
Er kon er maar weer één de eerste zijn 😉

DSC03281 (3)Maar de rest volgde snel en mama vond het zoals meestal allemaal prima. Noortje, en later ook Kallima en Chanoa, kwamen ook even kijken.

DSC03283 (3)
En het spelen gaat gewoon weer verder. Als dit weer een beetje gewoon voor ze is en ze de buitengeluiden kennen maken we de ruimte nog wat groter. Over een paar weken mogen ze dan in het hele afgeschermde deel van de tuin :-). Ik kijk er nu al naar uit 🙂

Op de pagina ‘Kittens, D-nestje’ meer nieuwe foto’s…