De zomer zit er weer op. De lange hittegolf van afgelopen weken heeft plaatsgemaakt voor buiige regen en temperaturen onder de 20 graden…het is weer even wennen voor iedereen ;-). Maar wat hebben ze genoten:

DSC07868 (4)Zaina heerlijk genietend in de schaduw van onze dennen

DSC08305 (3)
Of samen met Noortje onder de tuintafel. In de zon was het echt te warm voor ze.

DSC08669 (2)
Noortje is drie maanden op dieet geweest want ze ging niet meer zo soepel door de kattenluikjes 😉 . Wij voeren onze dieren eigenlijk altijd op het oog maar met zo’n dikke vacht als Noor is dat wat lastiger, stiekem weg was ze gegroeid naar 5.7 kilo. Inmiddels is ze 900 gram afgevallen en past ze weer overal door 😉

DSC07941 (3)
Kallima is ook ontzettend graag buiten, en ’s avonds altijd als laatste weer binnen.

DSC07827 (2)
En was er toch een keer een bui dan had ze altijd nog haar lodge

DSC08682 (4)
En Didi….van hetzelfde laken een pak….vooral te vinden bij de vlinderstruik zodra die bloeit 😉

DSC08045 (9)
Of op een van de speeltoestellen vanwaar je een goed overzicht hebt

DSC08169 (9)Genietend van de laatste zonnestralen van de avond

De afgelopen maanden hebben we ook het testwerk voor een nestje met Didi doorlopen en gelukkig was alles goed. We verwachten haar eerstvolgende krolsheid nog deze maand en dan mag ze op huwelijksreis naar de mooie wildkleur kater Magic Man in Limburg. Spannend 🙂 !