Afgelopen vrijdag gingen de kittens mee naar de dierenarts voor hun eerste prik en medische check. In de auto deden ze het prima, ze zaten eerst heel geïnteresseerd om zich heen te kijken en wat later lagen ze lekker te dutten. Het was een absurd warme week met temperaturen tussen de 35 en 40 graden, dus we hadden de afspraak vroeg in de ochtend gepland.

Na Egilias die graag als eerste wilde 😉 was Ennio aan de beurt. Die werd wel erg grondig geïnspecteerd… Ik vroeg al bezorgd of er wat mis was, maar toen kwam de  zeer  aparte mededeling dat Ennió toch echt een Ennià was, een meisje dus!! Ik was helemaal perplex. Het was wel degene waarbij ik na enkele dagen nog twijfelde maar een foto die ik toen maakte leek zo duidelijk…..niet dus, haha. Maar zeker niet getreurd, dit was heel mooi nieuws, maar ik moest het wel even laten bezinken. Dit hadden we niet verwacht, en ook niet eerder meegemaakt.

De bewuste foto…ik zie nog steeds balletjes…. toch?

Een klein schoonheidsfoutje wat we bij Elano hadden opgemerkt was gelukkig zonder erg volgens de dierenarts. Ze hielden zich alle drie heel stoer bij het prikken en daarna mochten ze weer gezellig samen in de reismand naar huis ;-).

Tja, en nu moest er natuurlijk een andere naam voor het kersverse meisje worden bedacht. Ennia vond ik wat minder leuk. In mijn namenbestandje had ik gelukkig nog wat E-namen en ongeveer de combinatie staan die het nu is geworden. Ennio Emiko is vanaf nu Eduna Esperanza :-).

DSC05239 (2)Eduna

 

DSC05230 (4)Welkom mooi meisje 🙂

En nu nog even de rest van de site aanpassen 😉