Alweer enige tijd zagen we dat Chanoa zich na een betere periode weer meer terugtrok op zolder. Pijnlijk want je ziet een diertje dat zo graag wil, maar zich toch gehinderd voelt door de aanwezigheid van andere katten, en hondjes. Ik wilde haar dat niet langer aandoen en heb de stap voor herplaatsing nu doorgezet, hoe moeilijk ook…

In het najaar hadden Dorrit en Ingrid zich al voor Chanoa gemeld, en daar was ze nu nog steeds welkom. Afgelopen weekend is onze lieverd naar hen verhuisd.

Intussen hebben we al enkele uitgebreide updates gehad en het doet ons goed om te lezen dat de gewenning heel goed gaat. Het is een troost bij het gemis en verdriet dat we voorlopig nog wel zullen voelen, ik ben blij voor haar.

Lieve Chanoa, ik denk dat we het juiste plekje voor jou hebben gevonden. Het ga je goed meisje ❤ ❤ ❤

DSC09747 (4)