Altijd pittig zo’n verhuizing voor een kleintje. Ineens weg uit je vertrouwde omgeving en helemaal opnieuw beginnen.

gisteravond, moe. Zaina zo lief. Let op onze pop-up Noor achter het bed, haha...

Moe van alle indrukken lag ze eind van de middag dat ze gebracht werd op bed. Zaina gedroeg zich al een beetje als oppas oma, zo lief en sociaal….Let op onze pop-up Noor achter het bed, in grote shock, maar tegelijk ook zó nieuwsgierig….

 

P1160057

Eerste kennismaking met een van onze twee hondjes. Ik kan Fee niet zomaar in de kamer erbij zetten, dat gaat mis, dus het wordt rustig opgebouwd met korte sessies, beginnend met één hond aan de lijn. Eind van deze week hoop ik zover met ze te zijn dat ze weten dat Fealynn ook bij de inboedel hoort, dan is het goed.

vandaag, op verkenning buiten
Fealynn bracht mooi weer mee, ze kon zondag direct naar buiten en vond dat helemaal geweldig. Het duurde nog wel twee dagen eer ze zich verder naar achter ook op haar gemak voelde, het is ook best groot. De andere katten hebben die eerste dag vooral uitvoerig naar haar zitten kijken op enige afstand….wat doet ze, wat doet ze….zo grappig.

P1160106 (3)

Dat oortje moet ik nog wel even na laten kijken  😉

P1160150
De speelzolder werd ook verkend. Ook hier was ze een en al nieuwsgierigheid en moesten er meteen dingen uitgeprobeerd worden. Dit opbergnetje kwam haar bekend voor…haar fokker had deze ook.

P1160235 (2)

En Noortje, na twee dagen was ze over de grote shock van Fealynns komst heen en brak het ijs snel. Inmiddels wordt er meerdere keren per dag lekker gedold in de tuin, echt genieten! Ik ben heel blij voor haar dat ze nu eindelijk een speelkameraadje heeft.