We zitten inmiddels alweer halverwege de zomer. Hoewel het weer wat wisselvallig is ben ik hele dagen in onze gedeeltelijk afgeschermde tuin te vinden, samen met de honden en katten. Er wordt volop genoten:

P1180594 (3)

Kallima, nog altijd onze meest fanatieke zonaanbidster

Fealynn

Gekke Fealynn 🙂

Noortje

Noortje, en links Donna die al aardig gegroeid is

Het is vandaag ook de vijfde verjaardag van Chanoa, het poesje wat we van ons laatste nestje hebben gehouden. Haar broertje is een dag ouder, hij was wat meer gemotiveerd om de wereld te verkennen. Het waren behoorlijke zorgen omdat de kleine meid maar niet wilde komen, Twee dierenartsbezoeken, waarvan een midden in de nacht, kwamen er aan te pas om de bevalling te vlotten, en toen kwam ze gelukkig gezond en wel ter wereld.

Chanoa

 

Fealynn is in juli voor het eerst krols geworden en afgelopen dagen voor de tweede keer. Ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat een poes pas met veertien maanden krols werd maar het is wel zo prettig, en veel eerder is ook eigenlijk niet nodig voor een nestje.

P1180730 (3)

 

Afgelopen maand zijn er ook twee kinderspeeltoestellen voor de katten ( ja heus 😉 ) bijgekomen. De grote ren was eigenlijk wat kaal vond ik en zo’n klim, speel, slaap en uitkijkpost leek me wel een aanwinst voor ze. Dat bleek ook zo te zijn, de eerste werd met zoveel enthousiasme onthaald dat ik al snel weer op Marktplaats zat te kijken voor een tweede exemplaar. Ze worden de komende tijd nog wat extra aangepast op specifieke kattenwensen maar ze zijn er nu al erg blij mee.

P1190246

Zojuist in de ren gezet en daar zijn ze met zijn allen

P1190293 (2)
Met twee hanging baskets als slaapplekjes en een geimproviseerde plaat als zonnedek is hij al aardig naar tevredenheid

P1190381 (4)

Kallima ❤

P1190383 (2)

Twee weken later kwam toestel nummer twee. Ook deze werd direct bestormd

P1190394 (2)

Alle mogelijk ( en onmogelijk- 😉 ) heden werden direct verkend

P1190399 (2)

Deze viel voor mij vooral in de smaak vanwege deze trap. Alvast voor Zaina en Kallima die al een dagje ouder worden. En voor de hopelijk toekomstige kittens ook een veilige opstap.

Kallima (2)

Dat dagje ouder van Kallima duurt toch nog wel even zo te zien 😉